Dallas Stars kaatoi Pittsburgh Penguinsin kotonaan Suomen aikaa lauantai-illan vauhdikkaassa ottelussa loppulukemin 3-2. Joukkue nappasi itselleen neljännen peräkkäisen voiton ja katkaisi samalla Penguinsin komean kymmenen ottelun voittoputken.

Ottelun voittomaalin viimeisteli noin neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä suomalaishyökkääjä Roope Hintz. Hän pääsi taiteilemaan kiekon tyhjään maaliin Miro Heiskasen syötöstä, minkä jälkeen American Airlines Center räjähti täyteen huutomyrskyyn.

Hintzillä on kasassa 29 pelatun ottelun jälkeen tehopisteet 13+10=23. Heiskasen saldo näyttää puolestaan 30 ottelun jälkeen lukemia 4+16=20.

Penguins johti ottelua avauserän jälkeen 2-0 Brian Dumoulinin ja Kasperi Kapasen osumilla. Kapanen on tehnyt kauden 33 otteluun tehot 8+10=18.

Starsin muista osumista vastasivat toisessa erässä Denis Gurianov sekä ajassa 54.59 Joe Pavelski. Starsin muut suomalaiset, Esa Lindell, Jani Hakanpää ja Joel Kiviranta jäivät ottelussa pisteittä, kuten myöskin Penguinsin Kasper Björkqvist.