Toronto Maple Leafsin jättipalkkainen supertähti Mitch Marner on epäonnistunut karulla tavalla meneillään olevassa NHL:n pudotuspelisarjassa Boston Bruinsia vastaan.

Haluttomasti pelaava ja joukkuekavereilleen tuittuileva kanadalainen on iskenyt neljässä sarjan ottelussa tehot 1+1. Entinen Leafs-hyökkääjä ja nykyinen jääkiekkoanalyytikko Jay Rosehill lataakin karua tekstiä runkosarjassa 85 pistettä tehtailleesta taiturista.

– Kuka hän luulee olevansa? Oletko liian hyvä liikkumaan jäällä ja pitämään oman pelipaikkasi? Oletko mielestäsi liian hyvä yrittämään? Luuletko, että kaikki annetaan sinulle ilmaiseksi vain siksi, että isäsi on hokenut sinulle 5-vuotiaasta asti sinun olevan paras asia maailmassa sitten viipaloidun leivän keksimisen? Rosehill aloittaa tylytyksensä.

– Vaadit 14 miljoonaa dollaria kaudesta pelataksesi ja esiinnyt tuolla tavalla. Olet kasa paskaa! Sinulla ei ole munaa edes yrittää koska pelkäät epäonnistuvasi kuitenkin? Surffailet ainoastaan jäällä etsien helpointa reittiä edetä, Rosehill tulittaa Marnerin suuntaan.

Leafs on enää yhden tappion päästä putoamisesta jatkosta pudotuspelien avauskierroksella. Viaplayn Ville Nieminen ennakoikin jo Marnerin joutuvan kaupattavien pelaajien listalle siinä tapauksessa, että Leafs ei onnistu kääntämään Bruins-sarjaa edukseen. Lue Niemisen kommentit aiheesta täältä.

LUE MYÖS: