Winnipeg Jetsin kapteeni Adam Lowry antaa vuolaat kehut Colorado Avalanchelle sen edettyä joukkueiden välisestä pudotuspelisarjasta jatkoon voitoin 4-1.

Lowry uskoo Avalanchen menevän pitkälle tämän kevään pudotuspeleissä.

– Heillä on eliittijoukkue, paljon korkealaatuista talenttia ja kun katsoo sarjaa taaksepäin, varsinkin alivoimamme koki kovia useassa ottelussa heidän käsittelyssään, Lowry myöntää NHL:n kotisivuilla.

– Lisäksi kyvyttömyytemme saada 5 vs 5 -peliämme toimimaan ennen viimeistä ottelua olivat kaksi avainseikkaa tässä sarjassa. Täytyy antaa tunnustusta Avalanchelle. He pelasivat helkkarinmoisen sarjan, heillä on mahtava joukkue. He tulevat olemaan kova pala (pudotuspelien jatkuessa), Lowry ylistää.

Avalanche kohtaa pudotuspelien toisella kierroksella voittajan Dallas Starsin ja Vegas Golden Knightsin väliesestä sarjasta.

LUE MYÖS: