Washington Capitalsin hyökkääjä Dylan Strome paljasti joukkueen kauden päätyttyä karun yksityiskohdan Caps-ikoni T. J. Oshien pelikunnosta.

16 vuotta kestäneellä NHL-urallaan 1010 runkosarjapeliä sekä 106 pudotuspeliä pelannut 37-vuotias Stanley Cup -voittaja sinnitteli kauden loppuun karun vamman kanssa.

– Hän on todellinen soturi, ei ole muuta sanaa kuvaamaan sitä. Yksi parhaista joukkuetovereista, jonka kanssa olen koskaan pelannut. Jos tämä oli hänen viimeinen pelinsä, hän on helvetinmoinen soturi, joka laittaa sydämensä ja sielunsa peliin joka ikisessä vaihdossa. Hän pelasi tänäänkin murtuneella kädellä, Strome paljastaa medialle.

St. Louis Bluesista kesällä 2015 Capitalsiin siirtyneen Oshien 5,25 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus kattaa vielä tulevan kauden. Stromen kommenttien perusteella urallaan pahoista vammoista kärsineen Capitalsin varakapteenin uran jatko lienee kuitenkin kaikkea muuta kuin kirkossa kuulutettu.

LUE MYÖS: