Tampa Bay LIghtningin kapteeni Steven Stamkosin sopimus päättyy tähän kauteen.

Seuran GM Julien BriseBois paljasti toimittaja Gabby Shirleylle keskustelleensa jo Lightning-ikonin kanssa lyhyesti joukkueen kauden päätyttyä.

– Tapasin Stammerin nopeasti joukkueen lentokoneen palattua kotiin viidennen pelin jälkeen. Keskustelin myös hänen agenttinsa kanssa eilen. On prioriteettinämme katsoa, saammeko jotain aikaiseksi. Olen hyvin luottavainen sen suhteen, BriseBois kertoo.

Stamkos paljasti jo syksyllä olleensa pettynyt seurapomon päätökseen odottaa jatkosopimusneuvotteluiden kanssa kesään saakka.

34-vuotias hyökkääjätähti oli yksi Lightningin päättyneen kauden tehomiehistä. Konkari nakutti runkosarjassa 79 peliin tehot 40+41=81. Florida Panthersia vastaan pelatussa pudotuspelisarjassa mies oli joukkueensa tärkeimpiä pelaajia iskemällä viidessä ottelussa tehot 5+1=6.

LUE MYÖS: