Kolmatta kauttaan NHL:ssä pelaava Seattle Kraken vaihtaa valmentajaa.

Seura tiedotti maanantaina antaneensa potkut Krakenin päävalmentajana koko sen NHL-taipaleen ajan toimineelle Dave Hakstolille, 55.

Toronto Maple Leafsin apuvalmentajan paikalta Krakenin pääluotsiksi kaudeksi 2021-22 siirtynyt ja aiemmin NHL:ssä myös Philadelphia Flyersin päävalmentajana topiminut kanadalainen onnistui johdattamaan Seattlen kerran pudotuspeleihin.

Kraken teki viime kevään pudotuspelisensaation pudottamalla Colorado Avalanchen jatkosta avauskierroksella voitoin 3-4. Joukkue hävisi tuolloin pudotuspelien toisella kierroksella Dallas Starsille seitsemännessä ottelussa.

Seattlen kulunut kausi oli sille jättipettymys joukkueen jäätyä peräti 17 pisteen päähän läntisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasa.

Myös Krakenin apuvalmentaja Paul McFarland jättää seuran.

LUE MYÖS: