Katastrofin ainekset ilmassa! Columbuksen tähtivahdin tilanne käymässä Jarmo Kekäläiselle kalliiksi

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets hyllytti eilen tähtimaalivahtinsa Sergei Bobrovskin joukkueen pelaavasta kokoonpanosta ottelussa Nashville Predatorsia vastaan toistaiseksi hämärän peitossa olevien syiden vuoksi.

Viimeistä sopimuskauttaan pelaava venäläinen vaikuttaa olevan kaikkea muuta kuin halukas jatkosopimukseen seuran kanssa, mistä johtuen viimeisin tempaus oli todennäköisesti viimeinen naula miehen jatkolle Ohiossa.

Columbuksen GM Jarmo Kekäläiselle tilanne on suorastaan painajaismainen, sillä liigan parhaimpiin maalivahteihin kuuluvalla Bobrovskilla on tilanteessa kaikki valtit käsissään. Miehen sopimus päättyy tähän kauteen, eikä tähtivahdista ole tuon jälkeen tarjolla seuralle minkäänlaista korvausta tämän hypätessä ilmaiseksi eniten tarjoavan vastustajan leiriin.

Maalivahdin treidaaminen toisaalle ennen helmikuun lopun siirtotakarajaa olisi luonnollisesti paras vaihtoehto, joskin kaikki aseet myös tässä asiassa ovat venäläismaalivahdilla. Miehen sopimuksessa on nimittäin kaikki pelaajakaupat kieltävä pykälä, jonka mukaan maalivahdin kauppaaminen toisaalle ilman tämän omaa suostumusta on mahdotonta!

30-vuotiaan tähtivahdin tapaus uhkaakin kääntyä Columbuksen kannalta katastrofaaliseksi pannukakuksi. Kekäläisen ainoa vaihtoehto lieneekin nyt löytää maalivahdille tämän omat vaatimukset täyttävä seura loppukaudeksi. Vastapuolen seurapomojen tietäessä Columbuksen tilanteen kummoistakaan vastinetta miehestä ei liene tässäkään skenaariossa saatavilla.

PÄIVITYS TILANTEESEEN: Jarmo Kekäläinen tapasi kiukuttelevan tähtivahtinsa – siirto vireillä?