Jarmo Kekäläinen tapasi kiukuttelevan tähtivahtinsa – siirto vireillä?

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin ympärillä on parin edellispäivän aikana käynyt melkoinen kuhina.

Viimeistä sopimuskauttaan pelaava tähtimaalivahti Sergei Bobrovski hyllytettiin joukkueen viime yön ottelusta joukkueen GM Jarmo Kekäläisen toimesta, mikä käynnisti välittömästi jo ennestään velloneet huhut venäläisvahdin siirrosta toisaalle.

Kekäläinen ja Bobrovski pitivät tänä aamuna kahdenkeskisen palaverin miehen tilanteesta, jota hankaloittaa entisestään maalivahdin sopimuksessa oleva siirron estävä pykälä.

The Athletic -sivusto kysyi Kekäläiseltä tuoreeltaan palaverin sisällöstä ja siitä, pyysikö seurapomo Bobrovskia luopumaan siirron estävästä pykälästä sopimuksessaan. Suomalaiselta ei kuitenkaan herunut kommenttia asiaan, mikä on omiaan heittämään bensaa jo valmiiksi roihuaviin liekkeihin.

Hyllytykseen johtunut episodi sai The Athleticin tietojen mukaan alkunsa tiistaisen Tampa Bay -ottelun jälkeen. Joukkueen johto oli tiettävästi ottanut maalivahdin puhutteluun ennen kuin joukkue siirtyi takaisin Columbukseen vievälle charter-lennolleen. Epäselvää on, mitä ottelun ja tuon hetken välillä tapahtui.

LUE MYÖS: Katastrofin ainekset ilmassa! Columbuksen tähtivahdin tilanne käymässä Jarmo Kekäläiselle kalliiksi