Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausottelussaan Nashville Predatorsin maalein 4-2 peitonneen Vancouver Canucksin leiristä kantautui tiistaina järisyttäviä loukkaantumisuutisia.

Avauspelissä Predatorsin virkaveli Juuse Saroksesta niskalenkin torjunnoillaan ottanut Canucksin tähtimaalivahti Thatcher Demko on loukkaantunut, eikä miestä nähdä tositoimissa ainakaan varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa pelattavassa toisessa ottelussa.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Demko saattaa olla sivussa ainakin koko Predators-sarjan ajan. Loukkaantuminen ei tiettävästi liity maalivahdin runkosarjan lopulla kärsimään lonkkavammaan.

Torjuntavastuu siirtynee Canucks-maalilla Casey DeSmithille, joka pelasi runkosarjassa 29 ottelua (2,89 ja 89,6%).

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Hearing Thatcher Demko injured and questionable for rest of series

LUE MYÖS: