HELSINKI. Dallas Starsin Miro Heiskanen valittiin ensimmäisten joukossa Leijonien 4 Nations Face-off -turnausjoukkueeseen.

Tähtipuolustaja niputti perjantain lehdistötilaisuudessa myös seurajoukkueensa päättynyttä kautta. Suurimpiin Stanley Cupin mestarisuosikkeihin lukeutuneen Starsin kausi päättyi pudotuspeleissä läntisen konferenssin finaaleissa tappioon Edmonton Oilersia vastaan.

Heiskasen mukaan pienet asiat käänsivät lopulta sarjan Oilersille.

– Pienestä se oli kiinni. Ehkä Edmonton-sarjassa pelattiin pari heikompaa matsia ja viimeisessä matsissa ei vaan saatu maaleja tehtyä. Jos oltaisiin tehty maaleja vikassa pelissä, niin oltaisiin voitu päästä Game Seveniin ja sitä kautta finaaleihin. Koitetaan löytää keinot voittaa ensi kaudella, Heiskanen kommentoi NHL Suomelle.

Heiskanen ei koe Starsin menestyksen jääneen kiinni ainakaan kokoonpanon laadusta.

– Mun mielestä meillä oli aika hyvä ja (materiaaliltaan) syvä jengi. Monta hyvää ketjua, joista kaikki pystyy tekemään maaleja. Pakit oli hyviä mun mielestä. En mä näe, että pelaajamateriaali olisi ollut liian huono. Mun mielestä se oli riittävän hyvä. Ei vaan löydetty keinoja päästä pidemmälle, Heiskanen niputtaa.

Starsin ykköspuolustajan nykyinen sopimus ulottuu kesään 2029 asti, joten mahdollisuuksia kannun nosteluun on luvassa nykyisen sopimuksen puitteissa vielä rutkasti.

Jaakko Perttilä
X: @JaakkoPerttila

Markus Nuutinen

LUE MYÖS: