Ismo Lehkonen perkaa tuoreessa Kalju Corner -podcastin jaksossa NHL:n finaalisarjan tapahtumia sekä luo jo katseen ensi kauteen.

Kiekkoasiantuntija uskoo finaalit hävinneen Edmonton Oilersin pystyvän taistelemaan mestaruudesta myös jatkossa. Lehkonen toivoo Oilersin seurajohdon pitävän kiinni varsinkin muutamasta runkomiehestään.

Yksi näistä on joukkueen ”rokkitähtimaalivahti” Stuart Skinner.

– Aivan loistava maalivahti! Kanadalaiseen joukkueeseen on viimein löydetty sellainen kaveri, joka jammailee ja pystyy ottamaan voittokoppeja. Älkää nyt Edmonton vaan ikinä muniko sitä Skinneriä! Pitäkää siitä kiinni. Mulle tuli paljon hyviä kiksejä sen pelaamisesta, Lehkonen kehuu vasta toisen täyden NHL-kautensa pelannutta 25-vuotiasta maalivahtia.

Hyökkäyksen osalta Lehkoselta on selvä sapluuna.

– Hyökkäyksen osalta jalkavuus on se heidän juttu, heidän täytyy löytää jalkavia pelaajia. Niiden pitää osoittaa Connor McDavidille, että ne on myös toimiston puolella tosissaan, Lehkonen vetoaa Oilersin seurajohtoon.

LUE MYÖS: