Washington Capitalsin kapteeni Aleksandr Ovetshkin on saanut sosiaalisessa mediassa murskakritiikkiä esityksistään kahdessa ensimmäisessä New York Rangersiä vastaan pelatussa ottelussa.

Jopa Capitalsin tulokaspäävalmentaja Spencer Carbery laukoi NHL:n verkkosivuilla harvinaisen suorasanaista tekstiä kipparinsa edesottamuksista.

– Mielestäni hän on ollut ensimmäisessä kahdessa pelissä aivan pihalla. Hän on epäonnistunut, mikä on rankkaa. Hän on joutunut rajun vastakkainpeluutuksen kohteeksi. Nyt siirrymme kuitenkin kotikaukaloon, jossa voimme kontrolloida paremmin peluutuksia, Carbery toteaa.

– Puhuttaessa ”O”:sta hän voi kääntää kurssin yhdessä illassa ja olla käänteentekevä pelaaja meille järjestelemällä tai tekemällä voittomaalin, päävalmentaja muistutti.

Fanit eivät olleet sosiaalisen median puolella yhtä hienotunteisia venäläisikonia kohtaan.

– Ovetshkin voisi yhtä hyvin lopettaa uransa tähän. Hänestä ei ole mitään hyötyä Capitalsille, eräs faneista tylytti Bleacher Reportin keräämässä fanipalautteessa.

– Hänestä on tullut laiska. Hän vain pönöttää jäällä kuin patsas. Penkittäkää hänet samalla tavalla kuin kenet tahansa, joka ei yritä, eräs palautteenantajista vaati.

Ovetshkin on laukonut kahdessa pudotuspeliottelussa vain yhden kerran kohti Rangersin maalia.

LUE MYÖS: