Toronto Maple Leafs on joutunut tulemaan pudotuspelien ensimmäiset kolme ottelua toimeen ilman supertähteään William Nylanderia.

Leafs on vaiennut ruotsalaisen poissaolon syystä visusti, mutta Sportsnetin Elliotte Friedman on nyt avannut hyökkääjän vamman laatua.

Toimittajan mukaan Nylander kärsii pahoista migreenioireista, minkä vuoksi pelaajalle on tehty myös tutkimuksia mahdollisen aivotärähdyksen tiimoilta. Nylander paljasti jo syksyllä 2022 vaihtaneensa visiirimalliaan migreenioireiden vuoksi.

Nylanderin poissaolo tuli Leafsille pahimpaan mahdolliseen saumaan, sillä täyden runkosarjan urakoinut tähti on ollut viimeksi sivussa loukkaantumisen vuoksi marraskuussa 2016. Ruotsalainen iski runkosarjassa 40 maalia ja 98 tehopistettä ollen Auston Matthewsin jälkeen joukkueensa tehokkain pistenikkari.

LUE MYÖS: