Monesti pelaajien ruuti saattaa olla hieman märkää, ja meno tahmeaa, kun pelataan kauden ensimmäistä harjoitusottelua, mutta Patrik Laineen kohdalla tällaisesta ei ollut tietoakaan.

Laine osoitti nimittäin heti kauden avausottelussaan, joka oli siis harjoitusottelu Minnesota Wildia vastaan, että tykki on kuumana ja ruuti valmiina räjähtämään, kun suomalaisnuorukainen kiskaisi peruspaikaltaan hirmuisen one-timerin ylivoimalla ja samalla 2-2-tasoituksen.

Winnipeg Jets

@NHLJets
.@PatrikLaine29's one-timer is in mid-season form! 🚨

Winnipeg Jetsin twiitissä kauhisteltiinkin, ja siis luonnollisesti positiivisessa mielessä, sillä, että Laineen one-timer on kuin keskellä kautta.

Ottelu eteni lopulta voittolaukauskilpailuun saakka, tasatilanteessa 2-2, ja ratkaisevana vetäjänä kaukaloon hyppäsi Laine, kun Wildin Ryan Malone oli onnistunut maalinteossa. 19-vuotiaasta suomalaisesta ei ollut kuitenkaan iskemään ottelussa enää uudelleen tasoitusmaalia ja näin ollen Wild voitti ottelun lukemin 3-2.

Kanadalaisseura esitteli kauden avausottelussaan todellisen tähtisikentällisen, sillä Laineen kanssa samassa vitjassa viilettivät Mark Scheifele ja Blake Wheeler.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.