Toronto Maple Leafsin harjoitusleiri käynnistyi perjantaina ja suomalaisittain erittäin positiivinen näky saatiin Leo Komarovin osalta.

”Leksa” nimittäin sai heti ensimmäisissä harjoituksissa rinnalleen todellisen NHL-legendan, kun ketjukaveriksi nimettiin vapaiden pelaajamarkkinoiden kautta Torontoon päätynyt Patrick Marleau, joka oli tähänastisen uransa ajan edustanut vain San Jose Sharksia.

Samalla se, että Marleau korvasi lähes koko viime kauden Komarovin kanssa samassa vitjassa hyökänneen Connor Brownin, vei suomalaishyökkääjän oikean laiturin tontille, missä ei sinällään ole mitään ihmeellistä, sillä Komarov kykenee pelaamaan molemmissa laidoissa.

Muutos ei välttämättä ole kuitenkaan pysyvä, sillä Maple Leafsin päävalmentajana toimiva Mike Babcock haluaisi pitää edelleen Komarovin ja Browinin yhdessä, Nazem Kadrin toimiessa keskushyökkääjänä – aivan kuten viime kaudella.

– Kerroin Pattylle (Marleau) heti, kun hän saapui tänne, että Leo on pelannut heidän kanssaan käytännössä ottaen koko ajan, ja mikäli se toimii edelleen, olisi se loistava asia meille, Babcock paljastaa The Provincelle.

– Mutta me tulemme juttelemaan näistä asioista lisää ja katsotaan, mikä on paras ratkaisu joukkueelle. Nämä kaverit tulevat ihan itse näyttämään meille, keiden kanssa he pelaavat parhaiten ja minä vain katson sivusta.

Brown vietti perjantain harjoitukset ylimääräisenä hyökkääjänä ja hänen kanssaan saman kohtalon koki Miro Aaltonen, joka siirtyi Pohjois-Amerikkaan kesällä vapaana agenttina.

Aaltoselta kuitenkin odotetaan Torontossa paljon positiviisia asioita – lisää aiheesta voit lukea TÄÄLTÄ.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.