Carolina Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amourin nykyinen sopimus umpeutuu tänä kesänä.

Sisäpiiritoimittaja Darren Dregerin mukaan Brind’Amourille tarjottu jatkosopimustarjous olisi vedetty pöydältä, ainakin toistaiseksi.

– Brind’Amourin tulevaisuus Carolinan valmentajana on ollut kuuma puheenaihe. Hiljattain jatkosopimus oli tiettävästi jo lähellä, mutta ilmeisesti se on nyt vedetty pois pöydältä. Lähteiden mukaan Brind’Amour haluaa pysyä seurassa, mutta hän saattaa joutua testaamaan vapaita markkinoita, mikäli sopimukseen ei päästä, Dreger kertoo.

Brind’Amour ei ole jäänyt kertaakaan pudotuspelien ulkopuolelle entisen tähtipelaajan korvattua Bill Petersin Hurricanesin päävalmentajana kesällä 2018.

Ainakin Seattle Krakenin GM Ron Francisin uskotaan olevan Brind’Amourin kintereillä, mikäli Hurricanes päätyy vaihtamaan pääkäskijää tulevana kesänä. Kaksikko on tuttu toisilleen jo pelaajavuosilta, minkä vuoksi työskenteleminen samassa organisaatiossa saattaisi olla molempien kannalta houkutteleva vaihtoehto.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

LUE MYÖS: