Vancouver Canucks kaatoi viime yönä Nashville Predatorsin maalein 1-0. Voiton myötä Vancouver vei ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-2.

Kuudennessa ottelussa kummankin joukkueen maalivahdit olivat liekeissä. Nashvillen Juuse Saros kirjasi 28 torjuntaa. Nollapelin pelannut Arturs Silovs keräsi Vancouverin maalilla niin ikään 28 torjuntaa.

Ottelun voittomaalia sai odottaa ottelun viime hetkille asti. Pius Suter laukoi kiekon sisään, kun kolmatta erää oli jäljellä enää minuutti ja 39 sekuntia.

Silovs teki samalla uuden seuraennätyksen. Hänestä tuli nuorin maalivahti Vancouverin seurahistoriassa, joka on pelannut nollapelin pudotuspeleissä. Silovsilla on ikää 23 vuotta ja 42 päivää.

Ottelusarja oli siinä mielessä harvinainen, että kolme eri maalivahtia keräsi voiton nimiinsä ottelusarjan aikana, kun Thatcher Demko, Casey DeSmith ja Silovs pääsivät näyttämään taitojaan tolppien välissä. Viimeisten 50 vuoden aikana on nähty vain kaksi muuta kertaa, kun kolme eri maalivahtia samasta joukkueesta on voittanut yhden ottelusarjan aikana.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Thatcher Demko, Casey DeSmith and Arturs Silovs all earned wins to help the @Canucks advance to the Second Round of the 2024 #StanleyCup Playoffs – the trio combined for a rare feat in the process.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…