Detroit Red Wings virittelee jättimäistä tähtikaappausta NHL:n kesän vapailta markkinoilta, povailee entinen Detroit-legenda Darren McCarthy.

Ex-hyökkääjän mukaan miehen entinen pelikaveri ja nykyinen Wings-pomo Steve Yzerman olisi kiinnostunut hankkimaan tälle jo Tampa Bay Lightningin vuosilta tutun supertähti Steven Stamkosin autokaupunkiin siinä tapauksessa, ettei tämä solmi jatkosopimusta nykyisen seuransa kanssa ennen heinäkuun alussa avautuvia vapaiden pelaajien markkinoita.

– Viisi maalia pudotuspeleissä. Yksi kaikkien aikojen parhaita laukojia. Hänellä on yhteyksiä (Detroitiin), joten pysykäähän kuulolla, McCarthy pohjustaa.

– Stamkos on pelaaja, josta Yzermanin on pakko keskustella. Hän tietää, minkälainen kaveri on kyseessä. Hän on yksi parhaista johtajista koko lajissa, McCarthy jatkaa.

– Stamkos on jo saavuttanut Stanley Cupinsa, joten hän voi tehdä ratkaisunsa bisnespuoli edellä. Olisiko hänellä kiinnostusta tuoda tietotaitonsa jonkun toisen organisaation käyttöön? Hänellä olisi siinä asiassa merkittävä rooli, ex-peluri naulaa.

Yzerman ei olisi suinkaan ainoa Stamkosille entuudestaan tuttu mies Red Wingsin henkilöstössä. Päävalmentaja Derek Lalonde toimi Lightningin apuvalmentajana vuosien 2018 ja 2022 välisen ajan ennen siirtymistään Detroitiin.

LUE MYÖS: