Yliopistotähti Will Butcher jatkoi Jimmy Veseyn jalanjälkiä viime kesältä ja päätti olla tekemättä tulokassopimusta hänet varaamansa seuran Colorado Avalanchen kanssa.

Butcherista tuli vapaa agentti 15. elokuuta ja tuosta päivästä eteenpäin keskustelut ovat käyneet kuumina – nyt on kuitenkin selvinnyt sen verran, että huippulupaava puolustaja tekee valintansa sunnuntaina.

Huhujen mukaan Vegas Golden Knights, Buffalo Sabres ja Pittsburgh Penguins ovat olleet kiinnostuneita miehestä. Erityisesti huhut Sabresiin menosta käynnistyivät toden teolla, kun Butcher bongattiin viime viikolla Denverin lentoasemalla seuran kassi olallaan.

Mikäli kuitenkin Fox Sportsin toimittaja Andy Stricklandia ja Denver Postin toimittaja Mike Chambersia on uskominen, Butcherilla on tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa ylitse muiden – New Jersey Devils tai Los Angeles Kings.

Andy Strickland

@andystrickland
Hearing it's 50/50 between #NJDevils and #Lakings for @DU_Hockey free agent Will Butcher

Mike Chambers

@MikeChambers
UFA D Will Butcher is traveling to New Jersey today to meet w #Devils & #LAKings among top choices, I learned at @DU_Hockey pro camp this AM

Buffalo Newsin journalisti Mike Harrington on laittanut myös oman lusikkansa soppaan ja kertoi Twitter-tilillään, että puolustajalupaus on tavannut sekä Devilsin että Kingsin, mutta valintaa ei tulla tekemään kyseisten seurojen väliltä.

Mike Harrington

@ByMHarrington
Just FYI....Will Butcher is meeting with the Devils and Kings today but that does NOT mean those are his final two choices. Several in play.

Devils menetti hetki sitten sentterilupaus Alex Kerfootin, joka päätti yliopistouransa jälkeen siirtyä Colorado Avalanchen riveihin. Butcherin hankinta tasoittaisi siis tavallaan puntteja seurojen osalta.

Uutisoimme myös aiemmin tänään Columbus Blue Jacketsin tähtisentteri Brandon Dubinskyn arvostelleen Twitter-tilillään ankarasti yliopistotähtien käyttämää porsaanreikää NHL:n säännöissä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.