Buffalo Sabres on nimennyt Lindy Ruffin seuran uudeksi päävalmentajaksi. 64-vuotias Ruff irtisanottiin New Jersey Devilsin päävalmentajan pestistä maaliskuussa.

Ruff on Buffalon todellinen seuralegenda, sillä hän valmensi joukkuetta myös vuosina 1997-2013. Hänellä on Sabresin historiassa eniten otteluita (1165), voittoja (571) sekä pudotuspeliotteluita (101). Ruff valittiin NHL:n parhaaksi valmentajaksi kaudella 2005-06.

Edelliset neljä kautta Ruff valmensi New Jersey Devilsiä vaihtelevalla menestyksellä. NHL:n kaikkien aikojen voittotilastossa 5. oleva luotsi johdatti viime kaudella nuoren Devils-joukkueen komeasti pudotuspeleissä toiselle kierrokselle.

Buffalo Sabres

@BuffaloSabres
A DONE DEAL ⚔️

We have hired Lindy Ruff as our head coach!

bufsabres.co/3w6gHTA | #LetsGoBuffalo

LUE MYÖS: