Huhut yliopistotähden ympärillä kiihtyvät – paljastiko tämä kuva uuden työnantajan? (KUVA)

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen vuoden 2013 viidennen kierroksen varaus, yliopistotähti Will Butcher, ei suostunut tekemään tulokassopimusta seuransa kanssa ja näin ollen hänestä tuli vapaa agentti 15. elokuuta. Mies on herättänyt tuosta päivästä lähtien suurta kiinnostusta ympäri liigan. Uutisoimme jo viime viikolla viiden eri joukkueen tavanneen hänet.

The Associated Pressin mukaan kiinnostuneiden seurojen listaan kuului Pittsburgh Penguins, New Jersey Devils, Vegas Golden Knights sekä Buffalo Sabres. Pelaajan agenttina toimivan Brian Bartlettin mukaan ainakin Sabres on vielä kilpailussa mukana. Bartlett kertoi asiasta WGRZ-sivuston toimittaja Jonah Javadille.

Sabres-huhut syttyivät toden teolla viime viikolla, kun Butcher nähtiin Denverin lentokentällä seuran kassi olallaan. Tapahtumasta otettiin todisteeksi kuva, jonka SabresBuzz julkaisi Twitter-tilillään sunnuntaina.

Bartlett paljasti haastattelussa Javadille mielenkiintoisen perustelun kuvasta – Butcher on hänen mukaansa ollut syntymästään lähtien Sabresin kannattaja.

Butcher voitti viime kauden päätteeksi Hobey Baker Awardin, joka jaetaan NCAA:n parhaalle pelaajalle. 22-vuotias puolustajalupaus iski Denverin yliopistojoukkueelle 43 ottelussa 37 tehopistettä (7+30) ja suuressa roolissa mukana voittamassa yliopistomestaruutta.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!