Tämän kesän ”jimmyvesey” herättää suurta kiinnostusta – keskustellut jo viiden seuran kanssa

© Kuva: Getty Images

Yliopistotähti Will Butcher varattiin Colorado Avalanchen toimesta vuoden 2013 varaustilaisuuden viidennellä kierroksella. Puolustaja ei halunnut tehdä sopimusta seuran kanssa, ja näin ollen hänestä tuli vapaa agentti 15. elokuuta.

Butcher on käynyt jo lukuisia neuvotteluja eri seurojen kanssa. Yksi seuroista on hallitseva tuplamestari Pittsburgh Penguins.

– Hänenkaltaisella pelaajalla tulee olemaan monia eri vaihtoehtoja, Penguinsin GM Jim Rutherford kertoi Pittsburgh Post-Gazettelle keskiviikkona.

– Me aiomme olla yksi niistä vaihtoehdoista.

Butcherin agentti, Brian Bartlett, kertoi The Associated Pressille asiakkaansa keskustelleen viiden seuran kanssa keskiviikkona ja hän tulee neuvottelemaan vielä useampien kanssa seuraavien päivien aikana.

The Associated Pressin tietojen mukaan Buffalo Sabres, New Jersey Devils sekä Vegas Golden Knight olisivat Butcherin kanssa puhuneita joukkueita, mutta Bartlett ei vahvistanut sitä.

Bartlett kertoi Tampa Bay Timesille, että Butcher voisi solmia sopimuksen jo ensi viikolla ja olisi valmis aloittamaan ammattilaisuransa AHL:n puolella.

– Emme ole sanoneet seuroille, ettemme ota vastaan puheluita, jos NHL-paikkaa ei ole tarjolla, Bartlett kommentoi lehdelle.

Butcher voitti NCAA:n parhaalle pelaajalle jaettavan Hobey Baker Awardin viime kaudella. 22-vuotias puolustajalupaus iski Denverin yliopistojoukkueelle 43 ottelussa 37 tehopistettä (7+30) ja suuressa roolissa mukana voittamassa yliopistomestaruutta.

NHL  FREE  AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!