NHL:ssä CapFriendly-sivuston mukaan yli 78 miljoonaa dollaria tienannut Jakub Voracek paljastaa Sport.cz:lle karuja yksityiskohtia 16-vuotiselta NHL-uraltaan.

Viime kauden alussa Tampereella NHL Global Seriesissä Columbus Blue Jacketsin paidassa viimeisen kerran tositoimissa nähty ja tuolloin viimeisimmän aivotärähdyksensä saanut 34-vuotias tshekkitaituri paljastaa kärsineensä urallaan peräti 12 aivotärähdystä, jotka päättivät suurella todennäköisyydellä miehen peliuran.

– Neljä niistä oli pahempia ja kahdeksan pienempiä, 1058 NHL-ottelua Philadelphia Flyersin ja Blue Jacketsin paidassa pelannut ex-pistelinko paljastaa.

Voracek ei ole kaikesta huolimatta vielä lyönyt uralleen lopullista pistettä.

– En ole vielä lopettamassa uraani, vaikka tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että 99-prosenttisella varmuudella en enää pelaa jääkiekkoa. Mutta tämä on ollut tiedossa useita kuukausia, eikä tilanne ole sen jälkeen muuttunut millään tavalla. Pidän yhä oven auki. En halua lopettaa ja sitten ilmoittaa, että tulen takaisin, laitahyökkääjä jatkaa.

Juonikkaana pelinrakentajana urallaan tutuksi tullut Voracek iski parhaalla kaudellaan 2017-18 Flyersin riveissä 20 maalia ja 85 tehopistettä.

LUE MYÖS: