Jakub Voracekin kausi on ollut vaikea, mutta uusin vastoinkäyminen tuli kaukalon ulkopuolella. Sairastuvan pitkäaikaisasukas matkusti 22 tunnin matkan Tshekistä Columbukseen turhaan.

Voracekin tarkoituksena oli mennä katsomaan Bruce Springsteenin keikkaa, johon hän oli varannut liput jo harjoitusleirinaikaan. The Bossina tunnettu rock-tähti joutui sairastuttuaan kuitenkin siirtämään esitystänsä myöhemmälle viime hetkellä.

Aivan ainutlaatuinen tapahtuma ei Voracekille olisi ollut, sillä marraskuusta lähtien aivotärähdyksen jälkioireiden vuoksi pois jäältä pysytellyt konkarihyökkääjä on nähnyt idolinsa paikan päällä lähes 20 kertaa. Siitä huolimatta 33-vuotias laituri on poissa tolaltaan.

— En ole ollut näin tuohtunut pitkään aikaan, Voracek päivittelee The Athleticille. Olin niin innoissani.