Mikä yllätys! – Colorado nappasi halutun yliopistotähden riveihinsä

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche ilmoitti tänään solmineensa hyökkääjä Alexander Kerfootin kanssa kaksivuotisen tulokassopimuksen. Alun perin New Jersey Devilsin vuoden 2012 viidennen kierroksen varaus kieltäytyi solmimasta tulokassopimusta Devilsin kanssa, ja näin ollen hänestä tuli vapaa agentti elokuun 15. päivä.

23-vuotias Kerfoot on viettänyt viimeiset neljä kautta Harvardin yliopistossa. Menneellä kaudella hän toimi joukkueensa kapteenina tehden 36 otteluun 16 maalia ja yhteensä 45 tehopistettä. Vancouverista lähtöisin oleva hyökkääjä oli ehdolla NCAA:n parhaalle pelaajalle jaettavan Hobey Baker Awardin voittajaksi ja hänet valittiin lukuisiin All Star-joukkueisiin.

– Olemme todella innoissamme saatuamme Alexanderin liittymään organisaatioomme, seuran GM Joe Sakic kertoi Avalanchen nettisivuilla.

– Hän on todella taitava pelinrakentajasentteri, joka pelaa vastuullisesti kumpaankin päähän. Odotamme innolla hänen ottavan seuraavan askeleen meidän organisaatiossamme.

178-senttisen ja 79-kiloisen sentterin valinta on kieltämättä hieman erikoinen, sillä häntä yhdistettiin huhuissa vahvasti muun muassa New York Rangersiin, johon hänen entinen seurakaverinsa Jimmy Veseykin päätyi.

Rangers on tunnettu houkuttelevana kohteena yliopistotähdille, mutta myös Avalanche on hankkimassa samanlaista mainetta – Joukkue nimittäin sai Kerfootin lisäksi myös yliopistohyökkääjä Dominic Toninaton riveihinsä elokuun 16. päivä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.