Sportsnetin asiantuntijana työskentelevä Don Cherry, jota suomalaiset vertaavat pukeutumisensa ja räväköiden kommenttiensa vuoksi Juhani ”Don Tami” Tammiseen, on melkoinen moottoriturpa.

Valtaosa nykypäivän NHL-faneista toivoisikin, ettei Cherryä enää nähtäisi mukana NHL-lähetyksissä. Tälle on olemassa montakin syytä: hän sekoilee pelaajien nimien kanssa, on melkoisen pahasti ulkona nykypäivän jääkiekosta, ei arvosta edelleenkään Euroopasta tulevia pelaajia ja lisäksi hän on hyvinkin vanhoillinen kommenteissaan.

Toisaalta Cherryn läsnäolo tarjoilee myös melkoista viihdettä, mutta vitsi alkaa olla kulutettuna jo loppuun.

Ja tällä kertaa hän on taas aiheuttamassa pahennusta. Cherry nimittäin sanoi julkisesti, varsin itsekkäisiin syihin perustuen, olevansa onnellinen NHL:n päätöksestä jättää olympialaiset väliin.

– Pelit alkavat kello 03:00 aamulla. Kuka helvetti aikoo katsoa jääkiekkoa kolmelta aamulla? Ehkäpä finaalin, mutta siinä se. Olen siis onnellinen, ettei NHL lähde sinne. Ja olen onnellinen, etten minä lähde sinne, koska en nauti niistä (peleistä) ollenkaan, Cherry pauhaa Sportsnetin verkkosivuilla.

Näiden kommenttien jälkeen hän lähti jälleen jakamaan omaa maailmankuvaansa ihmisille ympäri maailman.

– Kuka haluaa mennä Pohjois-Koreaan, Etelä-Koreaan tai missä helvetissä ne (olympialaiset) nyt ovatkaan?

Cherry myöskin väitti Alexander Ovechkinin puheita lähdöstä olympialaisiin, riippumatta NHL:n päätöksestä, pelkiksi puheiksi ja tyhjiksi lupauksiksi ja sen jälkeen hän veti homman täysin ”lekkeripeliksi”.

– Se, miten Alexander Ovechkin on johtanut (Venäjää) kansainvälisissä peleissä – en usko heidän edes haluavan häntä mukaan. Hän ei tee juurikaan mitään olympialaisissa, Cherry totesi ivallisesti vitsaillen.

– En usko, että he (venäläispelaajat) lähtevät. Luulen, että he vain puhelevat medialle. Jos he lähtevät, he ovat todella pahassa pulassa, joten en usko, että he edes voivat lähteä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.