Pittsburgh Penguinsin kesän tärkeimpiä prioriteettejä on ollut hankkia korvaaja Nashville Predatorsiin lähteneelle sentteri Nick Boninolle. Pittsburgh Post-Gazetten toimittaja Sam Werner on tietänyt kertoa, että hallitseva tuplamestari voisi tehdä kyseisen hankinnan vasta syyskuun puolella.

Penguinsin GM Jim Rutherford taistelee palkkakattoa vastaan, mutta se ei ole estänyt esimerkiksi huhuja Colorado Avalanchen tähtisentteri Matt Duchenen hankkimisesta. Wernerin mukaan Penguinsiin on yhdistetty uusi nimi, Toronto Maple Leafsin sentteri Tyler Bozak. 31-vuotiasta kanadalaissentteriä on aiemmin viety huhuissa muun muassa New York Rangersiin.

Teoriassa kauppa voisi tapahtua milloin tahansa, mutta Werner ei olisi yllättynyt, mikäli kaupanteko venyisi syyskuuhun asti. Rutherford kertoi varaustilaisuudessa, ettei joukkueen tarvitse olla valmis ennen lokakuun 4. päivää.

Penguinsin palkkakatossa on tällä hetkellä tilaa CapFriendlyn mukaan 10 miljoonaa dollaria, ja RFA-pelaajista hyökkääjä Conor Sheary sekä puolustaja Brian Dumoulin ovat vailla sopimusta. On siis selvää, että Rutherfordin on oltava luova hankkiakseen Duchenen, Bozakin tai jonkun muun vahvistuksen keskikaistalleen.

Pittsburgh Post-Gazetten toinen toimittaja Ron Cook on spekuloinut yhdeksi vaihtoehdoksi Phil Kesselin kauppaamisen, mutta tämä vaihtoehto on ehditty tyrmätä Rutherfordin toimesta.

Kesselin lisäksi siirtohuhuissa on jo pitkään ollut joukkueen suomalaispuolustaja Olli Määttä. Muina vaihtoehtoina Werner pitää puolustaja Ian Colea ja laitahyökkääjä Patric Hörnqvistiä, joista kummastakin on tulossa tulevan kauden päätteeksi vapaita agentteja.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.