New York Rangers on viimeisen vuoden aikana menettänyt molemmat top-6-sentterinsä – Derick Brassard kaupattiin vuosi sitten Ottawa Senatorsiin ja tänä kesänä Derek Stepan joutui kaupan kohteeksi, jonka mukana hän siirtyi Arizona Coyotesin riveihin.

Tällä hetkellä manhattanilaisseuran top-6-sentteristö sisältää Mika Zibanejadin sekä Kevin Hayesin. On siis sanomattakin selvää, että menestyäkseen Rangersin täytyisi ehdottomasti hakea vahvistuksia keskikaistalleen.

New York Postin journalisti Larry Brooks onkin spekuloinut mahdollista kauppaa Toronto Maple Leafsin kanssa, jossa Manhattaniin siirtyisi 31-vuotias sentteri Tyler Bozak. Vaihdossa Torontoon voisi olla siirtymässä puolustaja Nick Holden.

Bozak teki viime kaudella 55 tehopistettä Maple Leafsin paidassa. Yhteensä 531 ottelun mittaisella NHL-urallaan oikealta laukova kanadalaissentteri on tehnyt tehot 125+197. Hän on myös vahva aloitusympyrässä – hänen aloitusprosenttinsa on komea 53.6%.

Brooksin mukaan Maple Leafs saattaisi olla vihdoin valmis kauppaamaan Bozakin, sillä Patrick Marleaun hankinnan jälkeen joukkue tarvitsi tilaa palkkakattoonsa. Lisäksi joukkueen sentteriosasto on vahva – Auston Matthews, William Nylander sekä Nazem Kadri ovat kaikki Bozakin edellä nokkimisjärjestyksessä.

Sen sijaan puolustuspäähän Torontossa kaivattaisiin vahvistuksia, ja 30-vuotias Nick Holden toisi nuoreen Maple Leafs-nippuun kokemusta.