Buffalo Sabres kärsi viime yönä surkea tappion kotikaukalossaan, kun Philadelphia Flyers nuiji isännät maanrakoon lukemin 6-3.

Flyers oli ottelussa täysin niskan päällä. Kuten Buffalo News kuvaili nettisivuillaan, ”ei ottelussa ollut moraalisia voittajia, ei mitään, minkä päälle rakentaa, vaan vain ja ainoastaan pelkkä rökitys.”

Komeasta voitosta huolimatta Flyersin Valtteri Filppula jäi ottelussa pisteittä, minkä lisäksi hänen tehotilastonsa oli -1. Filppula pelasi kamppailussa noin 18 ja puoli minuuttia.

Ristolaisen pettymyksien illassa myös paljon hyvää

Myös Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen iltama oli suuren suuri pettymys, sillä hänen tehotilastonsa kamppailusta oli -5.

Toki on otettava jälleen huomioon, että Ristolainen pelasi ottelussa isot minuutit (25:45) ja juuri Flyersin kärkiketjuja vastaan. Jos koko joukkueen peli sakkaa, sakkaa tällöin myös yleensä joukkueen ykköspuolustajan tilastot.

On myös muistettava, että Ristolaisen tilastot olivat muutoin erinomaiset: seitsemän taklausta, neljä laukausta, neljä blokkia ja yksi syöttöpiste.

Ristolaisen ainokainen syntyi jälleen kerran ylivoimalla, minkä ansiosta hän siirtyi yksin ylivoimasyöttöpörssin kärkeen. Hänen ylivoimatehonsa 67 ottelusta on nyt 1+22. Kaiken kaikkiaan suomalaispuolustaja on kerännyt tililleen tehot 4+36.