Kiekkoraamatun arvio: tällaisen hinnan Rasmus Ristolaisesta saisi NHL:n siirtomarkkinoilla

© Kuva: Getty Images

Rasmus Ristolainen on ollut varsinkin loppukesästä yksi NHL:n siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä. The Hockey News listasi muun muassa todennäköisimmin kaupattavat NHL-pelaajat, ja Ristolainen oli listalla ykkösenä.

Podcastissaan kiekkoraamatun toimittajat kävivät läpi Buffalo Sabresin ja Ristolaisen tilannetta. Asiantuntijat pitivät varmana nakkina, että suomalaispuolustaja on kaupattu jouluun mennessä.

Toimittajat arvioivat myös, millaisen hinnan Ristolaisesta saisi siirtomarkkinoilla. Suomalaispuolustajan arvo ei ole tällä hetkellä katossa, sillä hänen tehotilastonsa (-41) oli viime kaudella koko NHL:n huonoin.

Ristolainen on kuitenkin vielä nuori puolustaja, ja hänen vuosipalkkansa on nykyhintatasolla suorastaan halpa, 5,4 miljoonaa dollaria. The Hockey Newsin arvion mukaan puolustajasta saisi ainakin hyvän kakkosketjun hyökkääjän.

Vaihtokaupassa olisi järkeä Buffalon osalta, sillä joukkueella ei varsinaisia nimimiehiä ole hyökkäyksessään kuin kolme kappaletta: Jack Eichel, Jeff Skinner ja Sam Reinhart.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!