Carolina Hurricanesin tähtihyökkääjien Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon urakka tänä keväänä jatkuu Leijonissa – Teräväinen hyppää MM-kisoihin valmistautuvan maajoukkueen mukaan jo tiistaina ja Ahokin perjantaina, Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti nettisivuillaan.

Kumpikin pelaaja huokui pelihaluja sivustolle antamien kommenttiensa perusteella.

– Kausi päättyi Carolinassa runkosarjaan, joten oli lopulta helppo päätös lähteä MM-kisoihin. Sai tuossa vielä vetää vähän happea Suomessa, niin nyt ovat energiat taas kunnossa. Leijonissa on mahdollisuus päättää kausi positiivisesti, innolla lähden mukaan, Teräväinen kommentoi.

– Kyllä sitä haluaa jatkaa kautta ja pelata niin pitkään kuin mahdollista. Meidän (Carolinan) kausi jäi vajaaksi ja leijonapaidan pukeminen on aina kunnia-asia. Hienoa jatkaa pelejä, Aho puolestaan iloitsi.

Pelaajat olivat tällä kaudella joukkueensa tehokkaimmat ja runkosarjaan päättyneen kauden jälkeen Ahon tehot olivat 65 (29+36) ja Teräväisen 64 (23+41).

Teräväisen palkintokaapista löytyvät jo Stanley Cup ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus, Aho puolestaan on juhlinut urallaan mm. myös alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta sekä Suomen mestaruutta.