Arizonalle huojentavia uutisia huippulupauksen loukkaantumiseen liittyen – ”Hän on peto”

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotes sai lunta tupaan toden teolla elokuun alkupuolella, kun puolustajalupaus Jakob Chychrun joutui polvileikkaukseen loukkaannuttuaan harjoituksissa.

Tarkkaa tietoa loukkaantumisen luonteesta ja toipumisajasta saadaan vasta harjoitusleirin alkaessa, mutta tuoreella päävalmentaja Rick Tocchetilla on kuitenkin antaa jotakuinkin huojentavia uutisia – Chychrun pääsee tositoimiin tulevan kauden aikana, eikä siis ole sivussa ainakaan täyttä kautta.

– Hän on peto, Tocchet kertoi SiriusXM-radiokanavalle perjantaina.

– Jos tämä tapahtuisi jollekin muulle, pelaaja saattaisi olla koko kauden sivussa. En tiedä tarkkaa toipumisaikaa, mutta se ei tule olemaan koko kausi. Kyseessä on loukkaantuminen, josta voi palata takaisin. Hän on eläin. Meidän pitää melkein toppuutella häntä.

Coyotes joutuu siis mitä ilmeisimmin aloittamaan kauden ilman puolustajalupaustaan, mutta kyseessä on kuitenkin ehdottoman hyvä uutinen, sillä polvivammat ovat aina paha juttu jääkiekkoilijoille.

Chychrun varattiin viime vuoden varaustilaisuudessa numerolla 16, ja hän selvitti tiensä välittömästi Coyotesin NHL-rosteriin. Tulokaskaudellaan kanadalaispuolustaja teki 68 ottelussa 20 tehopistettä (7+13).

Chychrun on toisen polven NHL-kiekkoilija, sillä hänen isänsä, Jeff, on myös entinen NHL-puolustaja. Jeff pelasi urallaan 262 ottelua tehopistein 3+22.

NHL  FREE  AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.