Arizona Coyotesin uusi aikakausi on lähes käsillä, sillä seuran nuorukaisten odotetaan ottavan harppauksen lähemmäs kohti NHL:n kärkikahinoita seuraavien vuosien aikana.

Riippuen pitkälti siitä, minkälaista työtä uusi päävalmentaja Rick Tocchet saa lyhyellä aikavälillä tehdyksi, voi tuo kyseinen aikakausi olla jo ensi kauden aikana todella lähellä.

Nimittäin seuran kokoonpano on vahvistunut kesän aikana mukavalla tavalla. Se hankki riveihinsä uuden ykkössentterin Derek Stepanin muodossa ja haali siinä samalla myös ykkösvahdin, kun Antti Raanta pukee tästä lähtien Coyotesin univormun päällensä.

Tästä johtuen Arizonasta kantautui surkeita uutisia, sillä sen kenties tärkein puolustajalupaus, Jakob Chychrun on loukannut polvensa, joten hän tulee olemaan kaukaloista sivussa jokusen tovin.

Polvi oli lopulta niin heikossa kunnossa, että se jouduttiin operoimaan eilen, ja seura antaa polven kunnosta päivityksen, kun sen harjoitusleiri starttaa ensi kuun 14. päivä.

Chychrunin polven odotetaan kuitenkin paranevan täysin entiselleen, joskaan leikkauksien jälkeen mikään ei ole koskaan varmaa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.