Juuri pari päivää sitten Carolina Hurricanesin Jordan Staal kärsi ottelussa aivotärähdyksen ja nyt samasta syystä sivuun jää John-Michael Liles Boston Bruinsin takalinjoilta. Joukkue ilmoitti tapahtuneesta medialle juuri ennen ottelua Philadelphia Flyersia vastaan.

Ilkeän näköinen loukkaantuminen tapahtui, kun Liles oli tavoittelemassa lähes täydessä vauhdissa kiekkoa Tampa Bay Lightningin maalivahdilta Ben Bishopilta. Liles kompastui Bishopin mailaan ja lensi pää edellä laitaan eikä päässyt omin avuin ylös jäästä.

Aivotärähdykset ovat aina vakavia loukkaantumisia jääkiekossa, mutta Lilesin tapauksessa erityisen huolestuttavaa on se, että hänellä on ollut uransa aikana myös kaksi muuta aivotärähdystä kausilla 2011-12 ja 2013-14.

Liles on pelannut tänä vuonna 22 ottelua pääosin Bruinsin kolmannessa pakkiparissa. Puolustajalla on meneillään yhden vuoden ja kahden miljoonan dollarin sopimus seuran kanssa.

Bruinsille Lilesin menetys on kova, sillä jo aiemmin se menetti kapteeninsa ja ykköspuolustajansa Zdeno Charan loukkaantumisen vuoksi sivuun. Tuukka Raskille on luvassa entistä hikisempiä iltoja keltamustassa paidassa maalinsuulla.