Steven Stamkos on viimeisten vuosien aikana ollut yksi epäonnekkaimmista kiekkoilijoista maailmassa.

Stamkosilta jäi väliin jo Sotshin talviolympialaiset vuonna 2014, sillä hän loukkaantui marraskuussa 2013 ja joutui jättämään turnauksen väliin. Viime vuoden marraskuussa Stamkos koki jälleen epäonnea, sillä hän on ollut siitä saakka pois Lightningin kokoonpanosta polvivamman takia.

Lightningin kannalta Stamkosin paluuta on odotettu jo kauan, mutta hänen paluunsa ei ole vielä ajankohtaista. Stamkos kuitenkin harjoitteli täysillä joukkueen mukana perjantaina. Tätä ennen Stamkos oli harjoitellut kolmen viikon ajan yksinään.

”Olen kokenut tämän ennenkin”

Stamkos ei itse halunnut laittaa paluulleen lopullista aikataulua ja totesi, että vasta, kun hän on 100-prosenttisessa kunnossa, hän palaa kaukaloon.

– Tulen takaisin, kun olen 100-prosenttisessa kunnossa, ja tällä hetkellä tilanne ei ole sellainen. En voi valita tiettyä päivämäärää, koska en pakolla ole juuri sinä päivänä 100-prosenttisessa kunnossa, Stamkos totesi seuran videolla.

– Olen kokenut tämän ennenkin. Kun asetat päivämääriä, asetat itsellesi epärealistisia tavoitteita. Haluan palata mahdollisimman nopeasti, mutta niin nämä loukkaantumiset menevät.