Alex Nedeljkovic oli yksi tämän kauden menestystarinoista. Suuriin odotuksiin nähden ennen kulunutta kautta pettänyt maalivahti oli hylkiö kauden alussa ja laitettiin jopa siirtolistalle.

Carolina Hurricanesin loukkaantumisongelmat antoivat Nedeljkovicille mahdollisuuden näyttää. Vuoden 2014 kakkoskierroksen varaus otti pikavauhtia ykkösvahdin paikan itselleen eikä katsonut taakseen, vaan torjui kiekkoja runkosarjassa yli 93 prosentin varmuudella 23 ottelun ajan pudotuspelienkin sujuessa mallikkaasti.

Jenkkikassarin kannalta läpimurto sattui hyvään paikkaan. Nedeljkovicin sopimus on katkolla, ja palkankorotus on takuulla luvassa.

Yllättäen epävarmaa on se, tuleeko palkankorotus Hurricanesiltä. Sportsnetin Elliotte Friedman nimittäin kertoo, ettei se ole selviö Canesin ollessa huolissaan, millaiseksi Nedeljkovicin arvo määritellään välimieskäsittelyssä.

Jos 25-vuotias veräjänvartija ei saa minkäänlaista sopimustarjousta Hurricanesiltä, hän päätyy rajoittamattomasti vapaaksi agentiksi. Jos Bunch of Jerks tekee edes minimitarjouksen, pysyvät Nedeljkovicin oikeudet Hurricanes-organisaatiolla pitkälle syyskautta.