New Jersey Devilsin hyökkääjä Nikita Gusev on vaihtamassa maisemaa, jos hänen agenttinsa Juri Nikolajevin tuoreita kommentteja on uskominen.

Nikolajevin mukaan NHL:n siirtolistalle torstaina laitettu venäläistaituri olisi halukas siirtymään toiseen NHL-seuraan ennen huhtikuun 12. päivä olevaa siirtorajaa.

– Me odotamme vielä NHL:n siirtolistan toimenpiteitä. On erittäin todennäköistä, että Gusev ei jatka New Jerseyssä, vaan muualla NHL:ssä. Toivottavasti se on joukkue, joka pääsee pudotuspeleihin. Kaikki asiat päätetään siirtorajalla, Nikolajev kertoo Metaratings.ru-sivustolle.

Suurta 4,5 miljoonan dollarin palkkaa nauttiva Gusev on ollut tällä kaudella todellinen jättipettymys. Myös katsomossakin otteluita viettänyt venäläistaituri on tehnyt 20 ottelussa vaatimattomat tehopisteet 2+3=5.

Nikolajev näkee, että Gusevin vaisujen otteiden taustalla voi olla Devils-valmennuksen ratkaisut.

– Valmentajamme ovat isoja persoonia – jokaisella heillä on omanlaiset näkemykset joukkueen rakentamisessa. Jokainen onnellinen jääkiekkoilija tarvitsee valmentajan, joka ymmärtää miten pelaajaa tulee käyttää. Se olisi myös hyvä seuran talouden kannalta, Nikolajev piikitteli suoraan päävalmentaja Lindy Ruffin valmennustiimiä.