SHL:ssä pelaava Brynäs kasaa ensi kaudelle nimivahvaa rosteria.

Aiemmin Anaheim Ducksin paidassa lähes 900 NHL-ottelua pelannut Jakub Silfverberg solmi jo aiemmin sopimuksen ruotsalaisseuran kanssa. Nyt Brynäsillä on kiikarissa jo toinen NHL-konkari.

Gefle Dagbladin mukaan Brynäs neuvottelee parhaillaan sopimuksesta San Jose Sharksin hyökkääjä Oskar Lindblomin, 27, kanssa. Seitsemän kautta NHL:ssä pelannut ja aiemmin syövän selättänyt hyökkääjä on lehden mukaan antanut agentilleen luvan neuvotella paluusta Ruotsiin ja Brynäsiin, josta mies lähti NHL:ään syksyllä 2017.

Tästä kaudesta 2,5 miljoonaa dollaria tienannut Lindblom hankittiin Philadelphia Flyersista Sharksiin tuomaan kokemusta uudelleenrakennuksen keskellä olevaan joukkueeseen. Ruotsalaisen menneestä kaudesta jäi kuitenkin suuhun pahemmanlaatuinen floppileima, sillä 337 NHL:n runkosarjaottelua urallaan pelannut laituri mahtui Sharksin kokoonpanoon vain yhdessä ottelussa. Hyökkääjä pelasi AHL:ssä 41 ottelua tehoin 8+8=16.

LUE MYÖS: