Toronto Maple Leafsin supertähti William Nylander on avautunut Aftonbladetin haastattelussa hyökkääjää pudotuspeleissä riivanneesta mystisestä vaivasta, jonka vuoksi ruotsalainen oli sivussa neljä seitsemästä Boston Bruinsia vastaan pelatusta ottelusta.

Tehokkaan runkosarjan pelannut Nylander myöntää oikeiksi mediassa liikkuneet huhut migreenioireistaan.

– En ole täysin varma mistä oli kyse, mutta migreenillä oli osuutta asiassa. Tilanne oli monimutkainen. On vaikea selittää mitä tunsin, mutta se vaikutti näkökykyyni. En nähnyt kunnolla. Silloin on paha pelata, Nylander kertoo ruotsalaislehdelle.

Nylander oli runkosarjassa joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies. Pudotuspeleissä ruotsalainen viimeisteli kaikki joukkueensa kahdessa viimeisessä Bruins-pelissä syntyneet kolme maalia.

LUE MYÖS: