NY Rangers otti viime yönä NHL-kauden ensimmäisen voittonsa, kun se kaatoi NY Islandersin lukemin 5-0. Suomalaislupaus Kaapo Kakko iski joukkueensa kolmannen maalin, ja samalla hän avasi maalihanat uuden kauden osalta samantien.

Tilanteessa Kakko pääsi ketjukavereidensa kanssa hyökkäämään kolmella yhtä vastaan. Phil Di Giuseppe ja Filip Chytil hoitivat syöttelyn, ja Kakko pääsi tälläämään limpun suoraan syötöstä rysään.

– Pelaajat haluavat aina tehdä maaleja, ja Kaapo on ollut maalintekijä koko elämänsä. Aina kun maali tulee, hän tuntee olonsa paljon paremmaksi, ja niin hänen pitäisikin, Rangersin päävalmentaja David Quinn totesi voiton jälkeen NHL:n suomenkielisten sivujen mukaan.

Maali oli kaivattu onnistuminen teini-ikäisistä neljänneksi eniten Rangersille maaleja tehneelle suomalaiselle. Kakko on nimittäin pelannut tähän asti jämäminuutteja Rangersin hyökkäyksessä. Nytkin minuutteja irtosi vain vajaat 11.

– Hän pelasi tässä ottelussa paljon paremmin. Tempo oli parempi ja hän jahtasi irtokiekkoja. Oli hienoa nähdä hänen saavan maalin aikaan ja nähdä myös, miten leveästi hän hymyili maalin jälkeen. Hän on iso osa sitä, mitä yritämme rakentaa, joten on hienoa, että hän sai palkinnon työstään, luotsi jatkoi.