Viime kaudella Stanley Cupin finaaleihin yltänyt Boston Bruins etsii parhaillaan vahvistusta hyökkäykseensä, uskovat useat NHL:n sisäpiirilähteistä.

Yksi idän suurimmista mestarisuosikeista kaipaa vahvistusta kakkos-kolmosketjuihinsa, ja yksi iso siirto onkin Sportsnetin Elliotte Friedmanin mukaan vain liipasimen painallusta vaille valmiina.

– Kerron teille tämän: Boston pystyisi hankkimaan Tyler Toffolin minä hetkenä hyvänsä. Heillä on avaimet siihen takataskussaan, sisäpiiritoimittaja paljastaa 31 Thoughts -podcastissaan.

– Kysymys kuuluukin nyt, haluavatko he hankkia hänet vai odottaa yhä Chris Kreideria?

Kreider pelaa parhaillaan sopimuksensa viimeistä kautta New York Rangersissä, ja miehen on uskottu olevan jo pidemmän aikaa Bruinsin kärkivaihtoehto loppukauden täsmävahvistukseksi. Jenkkilaituri on iskenyt 43 pelaamassaan pelissä tehot 14+15=29.

Uudelleenrakennuksen keskellä olevan Los Angeles Kingsin riveissä pelaava Toffoli puolestaan on voittamaan tottunut Stanley Cup -mestari, joka on iskenyt kauden 45 pelissään tehot 12+15=27. Miehen uskotaan vaihtavan varmuudella maisemaa ennen NHL:n siirtotakarajaa, sen sijaan Rangers ei ole vielä päättänyt, mitä se aikoo tehdä koko NHL-uransa seuraa edustaneen Kreiderin kanssa.

Osallistu NHL:n siirtokeskusteluun suositussa NHL-olohuone -ryhmässä.