Patrik Laineen on huhuttu haluavan ulos Winnipegistä, mikäli hänelle ei makseta toivottua summaa. Winnipegin paikallistoimittajat katkoivat huhuilta siivet.

The Winnipeg Sunin toimittaja Ken Wiebe kertoi, että neuvotteluosapuolet eivät ole dramaattisesti eri mieltä tulevan sopimuksen summista. Millekään ovien paukuttelulle siis tuskin on syytä.

Wieben mukaan Winnipeg olisi tarjoamaan Laineelle vuosipalkkaa kahdeksan ja yhdeksän miljoonan dollarin väliltä. Laine puolestaan haluaa 10 miljoonaa dollaria ja pitkän sopimuksen.

Wiebe spekuloi, että Winnipeg tuskin haluaa olla liian ankara meneillään olevissa neuvotteluissa. Seura haluaa kuitenkin pitää Laineen pitkällä tähtäimellä, ja lyhyt sopimus pienemmällä palkalla voisi tarkoittaa, että Laine pääsee kävelemään myöhemmin vapaasti toiseen seuraan.

Toimittaja paljasti myös, että seura etsii kuumeisesti uutta kakkossentteriä Laineen rinnalle. Urakka on vain haastava. Winnipegillä on ensin tehtävä seitsemän sopimusta rajoitettujen vapaiden agenttiensa kanssa, jotka syövät ison siivun palkkakatosta.

Lue myös: Mediajätti listasi NHL:n tuoreimmat ja kuumimmat siirtohuhut: katso kuuden kohdan lista!

Lue myös: Toronto-sikailija kiinnostaa siirtomarkkinoilla – Lähde: nämä seurat ainakin perässä