Sportsnetin ohjelmassa Tim and Sid paneelin nimikkojäsenet Tim Micallef ja Sid Seixeiro kävivät läpi NHL:n tuoreimmat siirtohuhut. He nostivat esiin kuusi eri skenaariota.

Isoimman huomion sai San Jose Sharksin puolustaja Erik Karlsson. Ruotsalaispakin vaimo muuttaa takaisin Ottawaan ollakseen lähellä perhettään, ja Karlssonin on huhuttu haluavan siirtyä mahdollisimman lähelle kaupunkia. Seuravaihtoehdot olisivat käytännössä Montreal Canadiens sekä Ottawa Senators.

Jarmo Kekäläisen tähtihankinta Matt Duchene oli kakkospuheenaihe. Hän ei ole tämän hetken tietojen mukaan jäämässä Columbus Blue Jacketsiin. Todennäköisimmät seuravaihtoehdot ovat Nashville Predators sekä Montreal Canadiens.

Yksi huhuista oli jo osittain murrettu tarina Patrik Laineesta. Suomalaistykin on kerrottu haluavan siirtoa, mikäli hän ei saa 10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Vancouver Canucksilta voi puolestaan odottaa isoja peliliikkeitä kesän aikana. Seura haluaa tavoitella menestystä jo ensi kaudella, ja on valmis kauppaamaan ykköskierroksen varausvuoronsakin. Joukkueella on kymmenes varaus.

Calgary Flames on puolestaan kauppaamassa T.J. Brodien tai Travis Hamonicin. Näin seura saa tilaa palkkakattoonsa ja voi nostaa halvempia vaihtoehtoja kokoonpanoonsa. Käytännössä tämä avaisi paikan Juuso Välimäelle.

Kaksikko kävi vielä läpi väljähtäneet huhut Toronton suunnalta. Seura haluaa kaupata Nazem Kadrin ja Patrick Marleaun pois nuorempien tähtiensä tieltä.

Lue myös: Toronto-sikailija kiinnostaa siirtomarkkinoilla – Lähde: nämä seurat ainakin perässä