Tshekki saattaa saada MM-kisoihin vielä kaksi kovaa vahvistusta NHL:stä.

Boston Bruinsin NHL-kausi päättyi viime yönä pudotuspelien toisella kierroksella, kun se hävisi Florida Panthersille kuudessa ottelussa. Bruinsin putoamisen jälkeen Tshekissä alkoi spekulaatio siitä, saisiko MM-kisojen isäntämaa riveihinsä vielä Bruinsin hyökkääjät David Pastrnakin sekä Pavel Zachan.

Tshekin GM Petr Nedved oli kaksikkoon yhteydessä lauantaina. Heidän vastauksensa oli Tshekin kannalta lupaava, mutta heidän kisamatkansa ei ole toistaiseksi täysin varmaa. Asia ratkeaa sunnuntaina.

– Olimme iltapäivällä yhteydessä David Pastrnakiin ja Pavel Zachaan. Molemmat ovat kiinnostuneita tulemaan MM-kisoihin. Kahden kovan pudotuspelisarjan jälkeen he ovat tietysti hieman väsyneitä. Huomenna aamulla he käyvät lääkärintarkastuksessa Bostonissa. Jos kaikki menee hyvin ja seura vapauttaa heidät, yritämme löytää heille nopeimman lennon Prahaan. Jos kaikki menee hyvin, he voivat teoriassa liittyä joukkueeseen maanantaina, Nedved sanoi Tshekin jääkiekkoliiton verkkosivujen mukaan.

Pastrnak, 27, tehtaili kuluneella NHL-kaudella 82 runkosarjaotteluun hirmutehot 47+63=110 sekä 13 pudotuspeliin pisteet 4+4=8. Zacha, 27, iski puolestaan 78 runkosarjaotteluun tehopisteet 21+38=59 sekä 13 pudotuspeliin tehot 1+5.

LUE MYÖS