Carolina Hurricanesin tie nousi pystyyn NHL:n pudotuspeleissä New York Rangersia vastaan.

Suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen pelasi tehopisteiden valossa kelvollisesti pudotuspeleissä, kun 11 ottelussa syntyi kuusi (2+4) tehopistettä. Teräväinen oli tyytyväinen siihen, että kausi sujui henkilökohtaisella tasolla nyt paremmin.

– Edelliskausi ei ollut kovin onnistunut. Kärsin joistakin loukkaantumisista, ja en tuntenut oloani jäällä hyväksi. Tällä kaudella pääsin takaisin oikealle raiteelle, suomalainen sanoi NHL.com/fi:n mukaan.

Tänä kesänä Teräväisen sopimus on katkolla. Hyökkääjä ilmoitti heti median välityksellä, että hän on halukas jatkamaan uraansa Hurricanesissa.

– Olen viihtynyt täällä. Joukkueet ovat olleet mahtavia, joten toivottavasti saan jatkaa täällä. Ikinä ei voi kuitenkaan tietää, miten tilanteet muuttuvat, Teräväinen sanoi.

LUE MYÖS