Nashville Predatorsin tähtipuolustaja P.K Subbanin nimi on noussut viime aikoina runsaalla tavalla NHL:n siirtohuhuihin.

Philly.comin kokenut toimittaja Sam Carchidi tietää jo ainakin yhden NHL-joukkueen, joka olisi valmis tekemään ison peliliikkeen Subbanin suhteen.

– Julkisuuteen on tullut tieto, että Subban olisi saatavilla vaihtokaupan avulla. Jos asia on näin, niin hän täyttää kaikki kriteerit pelaajasta, jonka Philadelphia Flyers tarvitsisi. Hän täydentäisi juuri loistavasti Ivan Provorovia Flyersin kärkiparissa. Subban olisi ensimmäinen oikea ykköspuolustaja sitten Chris Prongerin, Carchidi kirjoitti kolumnissaan.

Subbanin tasoinen pelaaja ei kuitenkaan irtoa halvalla, ja se tiedetään myös Flyersin johtoportaassa.

– Jos Subban kaupataan, niin Predators haluaa takaisin maalintekoa. Predatorsia valmentaa sattumoisin Peter Laviolette, joka tuntee Flyersin pelaajia ajaltaan päävalmentajana siellä. Yksi näistä pelaajista on hyökkääjä Jakub Voracek, joka pelasi tehokkaasti Lavioletten alaisuudessa. Hän sopisi loistavasti Predatorsiin, Carchidi uskoo.

Predatorsin täytyy myös jotenkin paikata Subbanin jättämä aukko.

– Predators etsii myös puolustajaa kaupassa. Ainakin Flyersin ruotsalaispakki Robert Hägg on saatavilla, Carchidi paljasti.