Carolinan pahasti epäonnistunut veskari sivuun henkilökohtaisista syistä – ”Täytyy katsoa pystymmekö saamaan hänet jälleen kuntoon”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Suurimman osan kuluvaa kautta Carolina Hurricanesin farmiseura Charlotte Checkersiä edustanut maalivahti Scott Darling on toistaiseksi poissa kaukaloista henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Asiasta kertoi sunnuntaina Hurricanesin GM Don Waddell Charlotte Observer-lehdelle.

– Hänellä on ollut alhaalla (Checkersissä) hyviä ja huonoja otteluita. Yhtenä iltana hänellä oli vaikeampi peli, jonka jälkeen hänen agenttinsa soitti minulle ja kertoi toiveesta pitää hiukan vapaata, joten myönsimme hänelle sitä, Waddell taustoittaa.

Hurricanes-pomo vakuuttaa, ettei ratkaisu johdu Darlingin otteista kaukalossa, vaan uskoo kyseessä olevan maalivahdin halu koota itsensä henkisesti.

Waddellin mukaan Darlingin poissaolon pituudelle ei ole asetettu aikarajaa.

– Hänellä on ollut urallaan ylä- ja alamäkiä ja sopimustamme on vielä kaksi kautta jäljellä. Meidän täytyy katsoa pystymmekö saamaan hänet jälleen kuntoon, Waddell toteaa.

Darlingin kausi on ollut hankala, sillä juuri ennen runkosarjan alkua sattunut loukkaantuminen pilasi miehen huolellisen valmistautumisen sesonkiin.

Tällä kaudella 30-vuotias ja yli neljän miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva Darling on pelannut Hurricanesissa kahdeksan ottelua vaatimattomalla torjuntaprosentilla 88,4.

AHL:n puolella hän on esiintynyt 14 ottelussa, joissa kiekot ovat tarttuneet 88,2-prosenttisesti.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?