Anaheim Ducks on isoissa vaikeuksissa. Joukkue on ennätyksellisessä tappioputkessa, eikä tulevaisuuskaan näytä kummoiselta. Joukkueen runkopelaajat ovat ikääntyneet pahasti.

Ankkojen GM Bob Murrayn seuraava tehtävä on saada joukkueen nuorempaan kaartiin kuuluva Jakob Silfverberg lukittua jatkosopimukseen. Kiekkotoimittaja Elliott Teaford kuitenkin paljastaa, että kaikki joukkueen pelaajat ovat vapaata riistaa. Tosin kiinnostus kalliita ja ikääntyviä tähtiä kohtaan saattaa olla rajallista.

On ainoastaan yksi pelaaja, joka ei ole lähdössä mihinkään: maalivahti John Gibson. Jenkkivahti olikin joukkueensa pelastava enkeli alkukaudella, jolloin peli näytti myös huonolta mutta Gibsonin paraatipelastusten ansiosta joukkue sai raavittua sentään voittoja kasaan.

Elliott Teaford

@ElliottTeaford

The Georgie Also Known As “Porgie”

@thegcducksfan
In your gut, do you feel that BM will continue to shake things up amongst the roster?
GMBM said he wants to sign Silfverberg and keep him from becoming an unrestricted free agent. Sounds like that's his next move. I think that's a sound idea. As far as trades, I think everyone is fair game at this point. Getzlaf, Perry, Kesler would be tough to move, though.