Toronto Maple Leafs ja hyökkääjä William Nylander vääntävät kaikessa hiljaisuudessaan uutta jatkosopimusta.

Nylander vaatii itselleen suorastaan tähtitieteellistä summaa, eikä Toronto ole valmis sellaista tarjoamaan. Samaan aikaan ruotsalaisen paikalle on noussut suomalaisyllättäjä Kasperi Kapanen, joka on takonut kovaa jälkeä Maple Leafsin ykkösketjussa.

Mikäpä siinä ollessa, kun vierellä viilettävät supertaitava Auston Matthews ja konkaritykki Patrick Marleau. Kapanen on onnistunut tekemään kauden seitsemässä ensimmäisessä ottelussaan komeat kahdeksan tehopistettä (4+4).

– Tämä on minulle hyvä paikka näyttää kynteni. Tuntui hyvältä laittaa jalka oven rakoon ja näyttää ihmisille, että pystyn pelaamaan näiden jätkien kanssa, Kapanen puntaroi tiistaina Sportsnetin haastattelussa.

Päävalmentaja Mike Babcock on ollut toistaiseksi tyytyväinen näkemäänsä.

– Hän on löytänyt tien saadakseen tämän mahdollisuuden. Nyt hänestä on tullut eräänlainen rehvastelija, Babcock murjaisi.

Vaikka Kapanen on luonnollisesti innoissaan omasta mahdollisuudestaan, niin samaan aikaan hän on myös surullinen parhaan kaverinsa pattitilanteesta. Kuopiolaisen mukaan Nylander on kaiken kaikkiaan väsynyt koko sopimustaisteluun.

– ”Willy” käy läpi paljon tällä hetkellä. Onhan se ihan selvä asia, Kapanen sanoi.