Suomalaislupaus Lauri Pajuniemen visiitti New York Rangersin matkassa oli monin tavoin onnistunut.

Nuori kiekkotaituri herätti heti huomiota rapakon takana. Rangersia seuraavat fanit ja media nostivat heti nuoren hyökkääjän tulokasleirin onnistujien joukkoon.

– Oli todella hieno leiri. Ja New York on tosi kiva kaupunki. Kolme leiripeliä – ne menivät kaikki hyvin. He (seurajohto) olivat tyytyväisiä ja itse olin tyytyväinen. Joten kaikki meni todella hyvin, Pajuniemi kertoo Leijonat.comin haastattelussa.

Suomalaisen onnistumisesta kertoo yllättäen auennut iso rooli. Pajuniemi loisti Rangersin leirin parhaassa ketjussa yhdessä Vitali Kravtsovin ja Filip Chytilin kanssa. Jos Pajuniemi saapui leirille viitoskierroksella varatun pelaajan statuksella, loisti hän leirillä kahden ykköskierroksella varatun nimen rinnalla.

– He ovat loistavia pelaajia – siinä oli hieno pelata. Tultiin juttuun myös kaukalon ulkopuolella, viihdyttiin paljon yhdessä, Pajuniemi muistelee.

Pajuniemen taituruutta voi seurata vielä tulevalla kaudella Suomessa. Hyökkääjä nähdään TPS:n riveissä ainakin kaudella 2018-19. NHL-leiri antaa enrgiaa myös arkeen kotimaassa.

– Vaikkei varaus tarkoita itsessään mitään, se antaa tunteen, että nyt muhun luotetaan. Nyt kaikki on itsestä kiinni, hyökkääjä pohtii.

Lähde: Lue Pajuniemin koko haastattelu Leijonat.comista.